Your browser fingerprint:

RheumastoPlast, 4 plasturi

Plasturi ce actioneaza prin unde infrarosii si camp magnetic. Nu provoaca mancarimi si inrosirea pielii.

CUMPARA

 
RheumaStop

RheumastoPlast, 4 plasturi

 

RheumastoPlast sunt plasturi aplicati local, indicati pentru luxatii si tensiuni musculare, dureri musculare, lumbago, dureri de spate, spondiloza cervicala.

Incalzesc si deblocheaza articulatiile, revigoreaza circulatia sangelui si reduc procesele inflamatorii. De asemenea, elimina eficient durerile articulare si musculare.

  • incalzeste si deblocheaza articulatiile
  • revigoreaza circulatia sangelui, reduce procesele inflamatorii
  • elimina eficient durerile articulare si musculare
  • durata efectului: pana la 8 ore
  • luxatii si tensiuni musculare
  • dureri musculare
  • lumbago
  • spondiloza cervicala
  • reumatism

Se spala pielea cu apa si sapun si se aplica plasturele pe pielea perfect uscata. Se indeparteaza folia de protectie si se aplica pe zona dureroasa, prin presare uniforma.
Plasturele se utilizeaza zilnic timp de 3 - 4 ore.
Nu este recomandata prelungirea utilizarii zilnice peste 8 ore.

Forma de prezentare: 2 plicuri x 2 plasturi 10 x 7 cm

Actiunea plasturilor RheumastoPlast se bazeaza pe teoria meridianelor energetice din medicina chineza traditionala, combinata cu tehnologiile terapiilor cu unde infrarosii si camp magnetic.

Plasturii sunt eficienti in indepartarea durerilor cauzate de procesele reumatice, raceala, spondiloze cervicale, periartrite scapulo-humerale, dureri musculare in zonele lombara si cervicala, osteoartrite, sciatica, dureri de umar, de coate, genunchi, ale articulatiilor intervertebrale.

Plasturele determina incalzirea locala a regiunii tegumentare pe care este aplicat pana la 43°C. Undele infrarosii patrund in piele, unde revigoreaza circulatia sanguina si indeparteaza raceala si efectele reumatismului, diminuand durerile. 

Infrarosiile cu lungimi de unda cuprinse intre 3 - 5 microni sunt absorbite de organism. Efectul lor, combinat cu cel al campului magnetic de 100 mT, este unul analgezic, manifestat asupra punctelor de acupunctura (centrii principali de pe traseele meridianelor energetice)

 

Pret 17.10 lei


Livrare gratuita in ROMANIA doar pentru valori mai mari de 150 lei